Over HXWork

Heleen-verkleind

Heleen Mes is oprichter van HXWork (2016) en de LinkedIn-groep Employee Experience Nederland/België. Zij is thought leader in employee experience, employee experience design, werkgeluk en innovatief HR. Haar missie is om van iedere werkgever een topwerkgever te maken en Heleen wil HR-vakgenoten inspireren om deze missie te delen.

Heleen bereikte eerder als HR-directeur met twee werkgevers een top 10-positie Beste Werkgever, certificering als Top Employer en een finaleplaats als HR Proffie. Naast haar werk voor HXWork werkt Heleen als gecertificeerd coach practitioner voor executives en HR en als lid van de Raad van Commissarissen voor (potentiële) topwerkgevers.

Heleen is co-auteur van Employee Experience – Happy people, better business (2018) dat werd genomineerd voor Managementboek 2019 en van Werken aan Werkgeluk (2019). Zij schrijft voor (HR-)sites als PWnet, XpertHR en Smart WorkPlace en leverde bijdragen aan boeken als Handboek Werkgeluk (2020), HRagenda 2019, Het Nieuwe Beoordelen (2017) en Het Prestatiemenu (2021).

Partners

Om zoveel mogelijk organisaties te helpen een topwerkgever te worden en te blijven met een geweldige employee experience, werkt HXWork graag samen met onderstaande deskundige partners.

Werk jij bij een organisatie die de samenwerking met HXWork wil verkennen en heb je daarvoor een concreet voorstel? Neem dan vooral contact met ons op!

Klanten

Samen aan de slag? Onze klanten: