Netwerk Employee Experience

In het Netwerk Employee Experience delen ruim 30 EX professionals uit Nederland en België kennis en ervaring. Zo vergroten we onze deskundigheid en inspireren we elkaar. We komen regelmatig (virtueel) bij elkaar, leren van elkaar en schakelen experts in voor een inspirerende bijdrage.

Het netwerk start 2021 met 4 online bijeenkomsten, 1 per kwartaal (maart-juni-sept-dec).

Op 26 november 2021 van 10.00 -12.00 uur, online meet-up met spreker Sanna Visser, design thinking expert van Unplugged. Zij neemt ons ook mee in de innovatieve aanpak van performance management bij VodafoneZiggo.

Op 24 september 2021 was de eerste live meet-up van het Netwerk Employee Experience in Amsterdam. Met sprekers van Nationale Nederlanden en ING.

Op 4 juni 2021 was onze gastspreker Natanja de Bruin, mede-auteur van ‘Werken met Profielen en Persona’s’ over het opstellen en werken met persona’s.

Op 26 maart was onze gastspreker Nienke Bloem met als thema CX=EX.

Thema’s op de agenda in 2021/2022 kunnen zijn (onder voorbehoud):

  • Verdiepen van de organisatiecultuur bij meer thuiswerken, hoe doe je dat?
  • Invloed van corona op de waardering van de employee journey met terugkoppeling van onderzoek
  • Het kantoor als clubhuis, hoe ziet dat er uit?
  • Chatbots en employee experience: een succes ?!

Kosten voor een heel jaar lidmaatschap bedragen voor 2021 €200,-  pp excl BTW (kennismakingstarief). Voor 2022 hopen we dat we elkaar live kunnen treffen! Zonder tegenbericht verlengen we jaarlijks je lidmaatschap. Tariefwijzigingen worden per 1 oktober aan je doorgegeven. Afzeggen voor een nieuw jaar kan per email vóór 1 november.

Ben jij een interne EX lead, zelfstandig werkende EX (interim)professional of ex-deelnemer van de Masterclass Employee Experience & Design en heb je interesse in deelname, neem dan contact op. Samen werken we het Netwerk Employee Experience verder uit.