HXWork > Gratis eBook

eBook ‘Employee Experience Design in 12 stappen

Wil je meer weten over het creëren van de beste employee experience door employee experience design? Download dan het gratis eBook!

Vul hier je gegevens in voor het eBook ‘Employee Experience Design in 12 stappen’ 

Een geweldige employee experience is geen toevalstreffer en komt niet vanzelf. Die moet je ontwerpen! Employee experience design is de kunst van het ontwerpen van een werkbeleving die leidt tot gelukkige medewerkers. Employee experience design maakt daarvoor gebruik van bewezen technieken uit de marketing, product & user design en psychologie.

Het is een creatieve methode om voor (complexe) problemen nieuwe, innovatieve oplossingen te realiseren. Hierbij geldt altijd het basisprincipe: de mens staat centraal. Eindgebruikers en stakeholders worden actief betrokken bij het ontwerpen of verbeteren van diensten en producten. Volgens onderzoek van McKinsey (2019) heeft dat grote voordelen: bedrijven die binnen de organisatie een centrale plek reserveren voor design, doen het financieel bijna twee keer zo goed als hun concurrenten. Het werken met employee experience design wordt gezien als een nieuwe vaardigheid voor HR, die noodzakelijk is om de medewerkersbeleving naar een hoger plan te tillen. In 12 hoofdstukken vertellen wij hoe je komt tot een goed employee experience design.

Liever een geprint exemplaar? Minimaal 5 boekjes incl. verzenden kost €40,-. Stuur ons een e-mail met je verzoek.