Advies en coaching

coaching

Wil je aan de slag met het creëren van unieke en geweldige employee experience in jouw organisatie? Wij adviseren en begeleiden organisaties in elke fase en in elke stap van de employee journey. Dat doen we door adviessessies, projectmanagement, coaching en het meten van de employee experience.

Zo zetten we de employee experience quick scan in om snel inzicht te krijgen in de huidige cultuur, werkplekbeleving, management en organiseren, employee journey en technologie en tools waarmee wordt gewerkt. Op basis daarvan adviseren we over de prioriteiten voor de organisatie.

De employee journey verbeteren wij in co-creatie door employee experience journey mapping & designsessies. Deze methode maakt gebruik van technieken die in marketing, product & userdesign en psychologie hun waarde hebben gewezen. Kenmerkend voor deze methode is dat de medewerker zowel het startpunt is van de verkenning van problemen als diegene met wie samen de oplossing wordt ontworpen.

(HR) managers die hun eigen werkgeluk willen vergroten, of coaching willen ontvangen bij de implementatie van de employee experience bieden wij   1-op-1 coaching.  Daarvoor hebben we de coach-strippenkaart van 10 uur per jaar. Interesse? Neem even contact op.