Boeken

Employee Experience – Happy people, better business (2018)

Wat zijn de geheimen van topwerkgevers? Wat kunnen organisaties doen om het werkgeluk van hun medewerkers te vergroten? Hoe kan HR het voortouw nemen om de beste employee experience te creëren? Employee experience is volgens HR-trendwatchers de next step voor HR en uitgeroepen tot hét HR-thema voor de komende jaren.

boek werken aan

Werken aan werkgeluk (2019)

Dit boek is een afgeleide van het boek Employee Experience dat Heleen Mes en Gea Peper eerder schreven. Ze laten je zien wat de vijf factoren zijn die de beste employee experience creëren, afgekort HEART: Happy cultuur, Energiegevende werkplekken, Agile leiderschap en organiseren, Reis van de medewerker en Technologie die voor je werkt.

boek_3

GRATIS eBook Employee Experience Design (94 pag.)

Een geweldige employee experience is geen toevalstreffer en komt niet vanzelf. Die moet je ontwerpen! Employee experience design is de kunst van het ontwerpen van een werkbeleving die leidt tot gelukkige medewerkers. Employee experience design maakt daarvoor gebruik van bewezen technieken uit de marketing, product & user design en psychologie.

boek_4

Handboek Werkgeluk

Het Handboek werkgeluk brengt de beste mensen uit de praktijk en theorie van werkgeluk bij elkaar (26 auteurs!) en biedt een compleet inzicht in wat het ideaal van gelukkig werken kan betekenen en hoe het kan worden gerealiseerd. Heleen Mes is mede-auteur van hoofdstuk 6: “Kies voor de beste employee experience; Maak van medewerkers fans”.